Siirry pääsisältöön

Kuinka lisään tai poistan yrityksen käyttäjiä?

Käyttäjien lisääminen ja poistaminen voidaan tehdä näppärästi “Yrityskohtaisista asetuksista”.

Tekijä: TalentAdore CS Team

Tässä oppaassa kerromme kuinka se tehdään. Mikäli organisaatiollasi on käytössä kertakirjautuminen (SSO), käyttäjien hallinta tehdään organisaatiosi omien IT-järjestelmien kautta.

Avaa “Yrityskohtaiset asetukset” > “Käyttäjät ja käyttöoikeudet” nähdäksesi kaikki käyttäjät.

Organisaation Pääkäyttäjänä voit lisätä järjestelmään niin monta käyttäjää kuin haluat. Kirjoita käyttäjän sähköpostiosoite siihen tarkoitettuun kenttään, valitse oikea käyttöoikeus valikosta ja klikkaa “Kutsu”. Kutsuviesti kirjautumisohjeineen lähetetään kyseiselle käyttäjälle välittömästi.

Kutsu uusi käyttäjä ominaisuus ei ole näkyvissä

  • Tarkista käyttöoikeutesi, käyttäjien hallinta voi olla rajoitettu vain tiettyihin käyttäjärooleihin organisaatiossasi.

  • Organisaatiossasi käytetään SSO-kirjautumista ja käyttäjien hallinta käsitellään suoraan IT-osastossasi.

Vastaanottaja ei saanut sähköpostia

  • Sähköpostiosoitteessa on virhe, tarkista oikeinkirjoitus.

  • Tällä sähköpostiosoitteella on jo olemassa oleva käyttäjä.

En pysty lisäämään uutta Pääkäyttäjää Rekrytoijana?

  • Oletuksena Rekrytoijat, Rekrytoivat Esihenkilöt ja Lukijat eivät pääse näkemään kaikkia organisaatiosi työpaikkailmoituksia ja niihin tulleita hakemuksia. Lue lisää kuinka käyttäjiä lisätään osalliseksi rekrytointiprosesseihin täältä.

Samalta sivulta kohdasta “Roolit” voit muuttaa järjestelmässä olevien käyttäjien käyttöoikeustasoa. “Lisäoikeudet”-kohdasta lisätään integraatioihin, kuten Cut-e ja Hogrefe, liittyviä käyttöoikeuksia. Tämä osio ei ole aktiivinen, jos organisaatiollasi ei ole kyseisiä integraatioita käytössä.

Salasanan uusiminen ja käyttäjän poistaminen tapahtuu toimintovalikosta, joka avautuu jokaisen käyttäjärivin oikeasta reunasta. Unohtunut salasana voidaan palauttaa myös täältä: https://ats.talentadore.com/reset.

Vastasiko tämä kysymykseesi?