Siirry pääsisältöön

Yksittäisen hakemuksen jakaminen ja hakemuskohtaisten tehtävien delegoiminen toisille käyttäjille

Opi miten jakaa yksittäinen hakemus valituille käyttäjille ja määritä tehtävä ilman pääsyä kaikkiin hakemuksiin.

Tekijä: TalentAdore CS Team

Tämän toiminnallisuuden avulla voit jakaa yksittäisiä hakemuksia muiden TalentAdoren käyttäjien kanssa. Tämä on kätevää silloin, kun ei ole tarpeen antaa pääsyä kaikkiin tietyn työpaikan hakemuksiin. Lisäksi voit määritellä käyttäjälle haluamasi tehtävän hakemukseen liittyen, jotta käyttäjä tietää mitä toimenpiteitä häneltä odotetaan.

Yksittäisen hakemuksen jakamista varten avaa hakijanäkymä ja valitse Jaa -painike oikeasta yläreunasta.

Voit jakaa kolme erilaista lupaa muille käyttäjille:

  • Voi nähdä - lisätty käyttäjä voi nähdä ja kopioida hakemuksen,

  • Voi jakaa - lisätty käyttäjä voi jakaa ja kopioida hakemuksen,

  • Voi arvioida - lisätty käyttäjä voi suorittaa kaikki hakemukseen liittyvät toiminnot jakamista lukuun ottamatta.

Jokaiselle käyttäjälle voi määrittää tehtävän samalla, kun hakemus jaetaan hänen kanssaan. Kirjoita tehtävän kuvaus siihen varattuun kenttään alla olevan kuvan mukaisesti.

share_single_application_FIN2.png

Huomioi, että aina kun annat hakemuskohtaisen tehtävän toiselle käyttäjälle, he saavat siitä sähköposti-ilmoituksen sisältäen tehtävän kuvauksen ja linkin hakemukseen. Hakemuksen voi jakaa yhdellä kertaa usealle eri käyttäjälle; tehtävän kuvaus on silloin kaikille sama.

Muutamissa tilanteissa tiettyjä oikeuksia ei voi jakaa tiettyjen käyttäjien kesken. Esimerkiksi Lukija-käyttäjälle ei voi antaa lupaa arvioida hakemusta.

Pääset näkemään kaikki sinulle jaetut hakemukset Etusivulta Hakemukset, jaettu kanssani -painikkeesta.

Nähdäksesi muille jakamasi tehtävät, klikkaa Delegoidut tehtävät -välilehteä Etusivulla. Kun tehtävä on suoritettu, se voidaan arkistoida klikkaamalla Tehty -merkkiä kyseisen tehtävän kohdalla.

Vastasiko tämä kysymykseesi?